Live like Lotta – Djur!

Måndag-fredag för glampingövernattare

Från 22 april till 31 maj

Pris: 100e/familj

Innehåller: Mata alla djuren – fåren, lammen, getter, kaniner, hönor… + ett specialprogram för dagen

För att boka Live Like Lotta, ta direkt kontakt med mej per mail c.bjorklof@gmail.com

Västeräng glamping erbjuder nu ett äventyr om dagen, för två personer/en familj. Man får personlig guidning av mej, Lotta. Jag har bott i skärgården hela mitt liv och varit fiskare / jordbrukare på Ytterholm i över 24år. Jag är utbildad jordbrukare, turismföretagare och mathantverkare. Nu kan man exklusivt få följa med mej en förmiddag och bekanta sej med livet på en liten traditionell bondgård.

Äventyret börjar ca klockan 09 med att mata alla djuren. Får, lamm, kaniner, getter, hönor… Kanske finns det kycklingar och lamm som behöver lite extra omvårdnad. Målet är att se till att alla djur har det bra, och sedan tar vi itu med dagens program. Det finns en massa som skall göras om våren på en gård. Stängsel ska sättas i ordning, får ska klippas, hönshus ska städas och så ska fåren ut på bete vart efter lammen är mogna för det. Vi anpassar programmet helt enkelt efter väder, vind och djuren. Färdiga är vi runt 12-tiden.

Inga förkunskaper krävs, men ta med tåliga kläder, stadigt på fötterna, glatt humör och ett öppet sinne 😊 Det kommer att bli en förmiddag ni sent kommer att glömma…