Kött
Från Västeräng kan man köpa av gårdens kött genom att direkt kontakta mej per mail c.bjorklof@gmail.com eller så hittar man mej på olika evenemang och marknader i åboland. Jag deltar också i Pargas Rekoring.
Färskt fruset kött finns året runt, medan rökta produkter främst finns till jul och påsk
Färskt fruset lammkött. Prislista 2020
- Stek utan lägg / Putkiluu paisti – 1,5-2,3kg /pak 20e/kg
- Lammflinta / Paistin kiekko – 500gr-1kg /pak 22e/kg
- Bogstek utan lägg / Putkiluu lapa – 600-900gr / pak 17e/kg
- Lägg / Potka – 400-600gr /pak 17e/kg
- Nackpuckar / Niska kiekot – 300-700gr /pak 17e/kg
- Framrygg / Etuselkä – 400-800gr /pak 17e/kg
- Kotletter / Kyljys – 400-600gr /pak 25e/kg
- Lammracks / Karitsan kare – 130-200gr /pak 25e/kg
- Bringa / Kylki/rinta – 400-600gr / pak 10e/kg
- Malet kött / jauheliha – 500gr / pak 15e/kg
- Innerfile´ / sisäfilee – 2-300gr / pak 38e/kg
- Ytterfile´ / ulkofilee – 5-800gr / pak 35e/kg
- Lammgrillkorv – 280-300gr /pak 4e/pak
