Glampingens regler

Absolut förbjudet att ha någon form av eld någonstans i naturen! Inga engångsgrillar, det finns en stor fin grill vid strandhuset. Inget rökande inne i tälten/terassen/naturen, rökare hänvisas till strandhusets terass.

Mata inte djuren! Ge ingenting åt djuren, gör du det kan de vilja komma med och bo inne i tältet, eller upp på terassen och de vill vi verkligen undvika.

Eftersom Västeräng glamping är en plats för avkoppling, lugn och ro, ber vi er visa stor hänsyn till övriga gäster och fast bosatta på Ytterholm. Samsas i köket och låt bli andras varor.

Lämna hunden hemma, eller hos grannen eller hundhotell …. På Ytterholm finns många, både vilda och tama djur, som lätt blir skrämda av hundar.

Plocka inga blommor. Njut av blommorna där de blommar, men låt dem stå kvar så också följande passerande kan njuta av dem

Västeräng är en levande gård, ibland kör det en traktor tidigt eller sent, ibland burrar bevattningspumpen, ibland kanske fåren ropar och tuppen gal mitt i natten, ibland kanske jag inte är på plats på exakt klockslag, men, ta det bara lugnt, allt ordnar sej nog till slut. De är så livet på landet ser ut.

Detta är mitt första år som glampingvärd, försök ha lite överseende med att allt är nytt och kanske inte riktigt inkört ännu, men berätta gärna vad som fattas/kunde förbättras m.m